Op donderdag 30 maart 2023 gaan we samen met de PvdA Tilburg naar Brussel en bezoeken we het Parlement en Euro-parlementariërs.

Deze reis wordt voor een groot deel gesponsord en is inclusief busreis vanuit Tilburg en weer terug. Ook wordt er een diner voor ons verzorgd in Brussel. We bezoeken het gebouw van het Europees Parlement in Brussel, krijgen een uitleg over hoe het Parlement werkt en bezichtigen de plenaire vergaderzaal. 

Eerst zullen we een bezoek aan het Huis van de Europese Geschiedenis brengen. Hier is een indrukwekkende tentoonstelling over de Europese geschiedenis van de negentiende eeuw tot het heden te zien. Deze bezoeken we na aankomst in Brussel. Het is gelegen pal naast het gebouw van het Europees Parlement.

Daarna kun je op eigen gelegenheid gaan lunchen in een van de vele restaurantjes in de buurt. In de middag zullen we het EP bezoeken. Als afsluiting wordt er voor ons een diner georganiseerd in Brussel, waarna we weer  naar Tilburg zullen vertrekken.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kan je hieronder aanmelden, waarbij het belangrijk is om te vermelden dat aanmeldingen definitief zijn! Houd rekening met een eigen bijdrage, bijvoorbeeld voor de lunch en drankjes. Het diner, de reis en de rondleidingen zullen door ons gedekt worden. Houd voor deze activiteit de hele dag vrij; we zullen vroeg in de ochtend vertrekken en laat in de avond terugkomen.

Als er te veel aanmeldingen zijn, kom je automatisch op de wachtlijst. We zullen je hierover tijdig informeren.

Details delen we natuurlijk ook voorafgaand met je!

Let op dat je de hele dag vrij houdt en zeker weet dat je deze dag beschikbaar bent en mee gaat. Zorg ook dat je het formulier kloppend invult. 
 

Wanneer je je hebt aangemeld is je aanmelding definitief. Ben je de 30e niet aanwezig dan moeten we helaas kosten aan je doorrekenen voor deze dag.

 

aanmelden is niet meer mogelijk