Huis-aan-Huis in Tilburg Noord

Zaterdag 15 december doen we een huis-aan-huis actie in Tilburg Noord. Doe je mee?

GroenLinks wil graag weten wat Tilburgers belangrijk vinden in hun wijk en stad. En niet alleen in verkiezingstijd! Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we mogelijke problemen op de politieke agenda zetten of beleid aanscherpen. En ook niet onbelangrijk: we willen zichtbaar zijn in de stad. In Tilburg Noord deden we nog niet eerder een huis-aan-huisactie. Hoog tijd, dus! Zaterdag 15 december gaan we in groepjes deze wijk in. 

We starten vanaf Het Ronde Tafelhuis in Tilburg Noord. Daar krijg je eerst uitleg over wat de bedoeling is van de huis-aan-huisactie. Ben je nog niet eerder mee langs deuren in Tilburg geweest? Geen probleem! Je doet het niet in je eentje, er gaat altijd iemand met je mee die wel ervaring heeft. 

Na de uitleg gaan we samen gedurende maximaal 2 uur de wijk in.  Als het weer niet meewerkt, passen we ons iets aan. Na afloop drinken we samen gezellig iets in Het Ronde Tafelhuis. 

Ben je niet in de gelegenheid om mee langs de deuren te gaan? We nodigen je van harte uit om na afloop samen met ons iets te drinken bij Het Ronde Tafelhuis.

Doe mee en laat Tilburg Noord weten dat GroenLinks graag wil weten wat er in de wijk speelt. Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig. Dat kan bij Babette, babettejongen@raadtilburg.nl

Zaterdag 15 december, Huis-aan-huis-actie Tilburg Noord

13.30 uur: inloop en instructie

14.00 uur - 16.00 uur: huis - aan-huis

16.00 uur: borrel