Vacature secretaris GroenLinks Tilburg

Binnen het bestuur van GroenLinks Tilburg is er een vacature voor een secretaris.

Het bestuur van GroenLinks Tilburg bestaat op dit moment uit 4 personen: een voorzitter, een penningmeester en twee leden. Graag breiden wij het bestuur uit met een vijfde persoon in de rol van secretaris.
 
Als secretaris draag je zorg voor de verslaglegging van de afdeling en bent het eerste aanspreekpunt voor leden. Je verzorgt de correspondentie met de leden en met het Landelijk Bureau, bereidt de Algemene ledenvergaderingen voor, stelt hiervoor samen met de voorzitter de agenda op en verzorgt de uitnodigingen voor leden. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het beheer van het ledenbestand.
 
Je ontvangt regelmatig e-mail van andere organisaties en GroenLinks-afdelingen met vragen en uitnodigingen. Je zorgt ervoor dat die op de juiste plek terecht komen en dat iedereen netjes antwoord krijgt.
 
Het bestuur vergadert gemiddeld eens in de zes weken. Als secretaris wordt verwacht dat je actief deelneemt aan deze overleggen. Vanzelfsprekend ben je lid van GroenLinks. Social media en andere vormen van digitale communicatie kennen geen geheimen voor je, omdat GroenLinks bij voorkeur op digitale wijze met zijn leden communiceert.
 
Kandidaten die na een gesprek geschikt worden bevonden, draaien eerst tenminste twee maanden mee in het bestuur als aspirant-lid. Wanneer  dit wederzijds bevalt, worden zij aan de ledenvergadering voorgedragen als permanent bestuurslid voor een periode van 4 jaar.
 
Interesse? Neem contact op met het bestuur van GroenLinks Tilburg via bestuur@groenlinkstilburg.nl