De top van de lijst bestaat naast Lahlah uit huidig fractievoorzitter Evelien Kostermans op plek 2. Plek 3 en 4 zijn respectievelijk voor Karlijn Sol en Arne Kramer. Beiden nieuw in de Tilburgse politiek en sinds kort burgerraadslid. Op plek 5 hebben de leden huidig burgerraadslid Ron Antens gekozen. Dwayne Heuvelmans sluit als zittend raadslid op plek 6 de top van de lijst af.

Studenten en nieuwkomers Burak Yilmaz en Nicky van Wanrooij volgen op de plekken 7 en 8. Huidig fractiemedewerker Freke Schellekens is op plek 9 van de kandidatenlijst geplaatst. Nermin Agović en raadslid Liesje Carlier bezetten de plekken 10 en 11.

“GroenLinks draagt in het college en in de raad al jaren bij aan een stad waarin het welzijn van onze inwoners centraal staat”, benadrukt Lahlah. “Met dit team, dat een afspiegeling is van onze stad en haar dorpen, gaan we een mooie campagne tegemoet en werken we de komende jaren graag verder aan een Tilburg met plek voor iedereen. Een open, groene en sociale gemeente.”

 

Eerder stelden de leden van GroenLinks Tilburg het verkiezingsprogramma vast.

De ambitie om armoede te bestrijden, te zorgen voor duurzame en betaalbare woningen in een zo groen mogelijke omgeving is onverminderd groot.

'Dit team is een afspiegeling van de stad'

lijst
Vastgestelde kaniddatenlijst