Nieuws

Solidariteitsprjs

Dinsdag 6 maart werd de 21e solidariteitsprijs uitgereikt in Kolektivo. Ook dit jaar was de jury weer onder de indruk van de hoeveelheid solidariteit in ons mooie Tilburg. 

Lees verder

Mario Jacobs door naar finale Groenste Politicus

Mario Jacobs is door naar de finale van de Groenste Politicus van Nederland! 

Dankzij jullie stemmen kwam Mario in de top 3 terecht. Zondag 11 maart wordt tijdens de uitzending van Vroege Vogels bekend gemaakt wie de vakjury uit de top 3 zal kiezen tot winnaar. Spannend!

Lees verder

Aankoop parkeergarage Emmapassage

Een meerderheid van de Tilburgse gemeenteraad heeft op maandag 5 februari ingestemd met de aankoop van de parkeergarage Emmapassage. Ook GroenLinks heeft daarmee ingestemd. Die keuze komt voort uit de volgende overwegingen:

Lees verder

Mario Jacobs genomineerd als Groenste Politicus

Mario Jacobs, wethouder en lijsttrekker namens GroenLinks Tilburg, is één van de zes genomineerden voor de titel ‘Groenste Politicus 2017’. Dat maakt Natuurmonumenten, die de verkiezing elk jaar organiseert, vandaag bekend.

Lees verder

Nieuwjaarsspeech Mario Jacobs

Op 20 januari sprak wethouder en lijsttrekker Mario Jacobs deze speech uit op de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks Tilburg in het Rondetafelhuis in Tilburg-Noord.

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2018-2022

GroenLinks staat voor verandering. Wij staan voor een nieuwe manier van politiek bedrijven. Voor een politiek waarin niet de winst op korte termijn centraal staat, maar het gemeenschappelijke belang op de lange termijn. Wij staan voor een groene, schone gemeente. Wij staan voor eigen keuzes en gelijke kansen in een sociale gemeente. Wij staan voor een open gemeente waar verbinding, vertrouwen en hoop is in plaats van verdeeldheid. Dit is ons programma voor een mooi Tilburg!

Pagina's