“ Armoede bestrijden is geen daad van liefdadigheid. Het is een daad van rechtvaardigheid. Het is de verdediging van een fundamenteel mensenrecht, het recht op waardigheid en een fatsoenlijk leven. Zolang armoede blijft bestaan, is er geen echte vrijheid’ (quote van Mandela die me altijd is bijgebleven) ”

Mijn band met Tilburg 
Ruim 20 jaar geleden ben ik voor de studie naar Tilburg gekomen. In Tilburg de liefde gevonden en de liefde voor Tilburg is gebleven. Tilburg is de stad waar mijn kinderen zijn geboren en opgroeien en de stad waarin ik hoop gezond en gelukkig oud te worden.

Hier sta ik voor
Een samenleving waarin iedereen er toe doet. Een samenleving waar iedereen zich vrij voelt om te zijn wie die wil zijn. Een samenleving waar iedereen mee mag, kan en wil doen. Waar plek is voor iedereen, en waar iedereen samen leeft. Een samenleving waar mensen genoeg hebben en zich goed voelen. In Tilburg ben je welkom, hoor je er bij en mag je er zijn!

Hier ga ik als GroenLinkser op inzetten
Er is nog veel werk te verzetten om van Tilburg echt een groene en eerlijke stad te maken. De ongelijkheid neemt toe en daar maak ik me grote zorgen over. Ik wil dat iedereen de kans krijgt om het beste uit zich zichzelf te halen. Met werk, scholing en opleidingen wil ik bestaanszekerheid realiseren voor zoveel mogelijk Tilburgers. Het is belangrijk dat we hierbij oog hebben en blijven houden voor Tilburgers voor wie die stap niet vanzelf gaat. Ook zij hebben recht op bestaanszekerheid en een waardig en fatsoenlijk leven. Ik maak me hard voor daar waar gelijke kansen niet vanzelfsprekend zijn en knok voor wat kwetsbaar is.

Wetenswaardigheden
Twee ontzettend leuke kinderen:  zoon van net 18 jaar die voor het eerst mag stemmen en een dochter van 12 jaar. Als het even kan ben ik lekker actief en het liefst buiten: hardlopen, mountainbiken, wandelen en boulderen. Hou van de fijne dingen van het leven zoals lezen, kunst en cultuur en naar de film gaan.

GROENLINKS TELEFOON

Blijf op de hoogte van GroenLinks Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van GroenLinks Tilburg?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met het laatste politieke nieuws. Ook ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe activiteiten.