Voor een groene en duurzame stad. 

 

Evelien is geboren in Bergen op Zoom maar woont al meer dan 15 jaar met veel plezier in Tilburg. Ze deed hersen- en gedragsonderzoek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en promoveerde hier in 2016 met haar onderzoek naar ‘risicovolle besluitvorming’.  In maart 2017 is ze geïnstalleerd als raadslid voor GroenLinks Tilburg. Dit doet ze naast haar werkzaamheden bij de gemeente Helmond. 

Hier sta ik voor

Evelien staat voor een groene en sociale stad, waar sámen met de Tilburgers aan gewerkt wordt. Dat betekent meer biodivers groen en inzetten op écht schone energie waarmee we toewerken naar een klimaatneutrale en klimaatbestendige stad. Dat betekent ook dat iedereen moet kunnen profiteren van duurzame energie en een confortabele goed geïsoleerde woning, ook mensen met wat minder te besteden. 

Wetenswaardigheden

Op zaterdagochtenden is Evelien steevast te vinden in de Oude Warande, voor haar wekelijkse rondje hardlopen. Tussen het werken en de politiek door gaat ze er graag tussenuit voor een wandelvakantie ergens in de natuur. 

  • Klimaat en energie
  • Groen en natuur
  • Omgevingswet