Mathijs (24) woont al zijn gehele leven in Gilze). Momenteel volgt hij de master communication and information science in Tilburg. Mathijs is lid geworden van GroenLinks na de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Sinds november 2019 is hij actief in het bestuur van GroenLinks Tilburg.

Hier sta ik voor

Samen met onze leden en vrijwilligers bouw ik graag aan de gezelligste en meest succesvolle campagne van Tilburg. De verhalen die onze leden en campagnevrijwilligers hebben motiveren mij om een camagne te organiseren die Tilburg, en uiteindelijk Nederland, zullen veranderen.

Wetenswaardigheden

Mathijs heeft een interesse in debatteren. Tijdens zijn middelbare schooltijd op het Theresialyceum was hij actief bij debatclub Discendo Discimus. Daarmee heeft hij aan verschillende wedstijden meegedaan, waaronder Op Weg Naar het Lagerhuis en het NK debatteren. Bij die laatste wedstrijd heeft Discendo Discimus in de finale gestaan.

Wil je meehelpen met onze campagne? Dat kan! Ik ben benieuwd naar wat je me te vertellen hebt. Alleen samen kunnen we toffe campagnes voeren!