“ Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee, dus we moeten ons inzetten om te kunnen veranderen.  ”

Mijn band met Tilburg 
Als geboren Tilburger voel ik me verbonden met de stad waar ik thuis hoor. In mijn korte leven waar ik altijd met Tilburg verbonden ben geweest, heb ik de stad zien veranderen en ontwikkelen en het voelt alsof Tilburg daar nog lang mee door gaat. Een stad met het vrije, veranderlijke, gemixte en open karakter van een wereldstad, maar met het gevoel van een dorp, waar velen zich mogen thuisvoelen. Een stad waar ik nog lang wil leren, genieten, wonen, werken en ontwikkelen. En velen met mij!

Hier sta ik voor
Ik streef naar een Tilburg waar iedereen zich thuis voelt. Niet enkel omdat Tilburg als een open, veilige en vrije stad moet voelen, maar als een stad die haar (Til)burgers laat voelen als wereldburgers. Waar inwoners zich bewust zijn van de mensen, de natuur en cultuur om zich heen en hier een positieve bijdrage aan willen leveren. Een mooiere en groenere wereld begint immers ook bij een samenleving die zich betrokken voelt en zich hiervoor wilt inzetten.
Daarnaast ben ik zelf nog student, en streef ik naar een duurzame oplossing voor huisvesting die de wijk leefbaar houdt.

Dit wil ik bereiken in de gemeenteraad
De komende jaren wil ik me als GroenLinkser inzetten voor de betrokkenheid van Til(burgers) om de inwoners te verbinden met zowel de politiek als de stad. Burgerparticipatie mag hierbij hoger op de kaart staan of in ieder geval beter toegankelijk worden. Zo weet iedere Tilburger waar hij of zij terecht kan met ideeën, vragen of voor hulp en staat de gemeente dichtbij de (Til)burger. Daarbij wil ik me inzetten voor het verbinden van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen met het beleid dat wordt gemaakt voor de stad, om hiermee Tilburg en een positieve ontwikkeling qua samenleving, gelijkheid en klimaat te verbinden. Zo wordt ook inzichtelijk dat Tilburg niet enkel een werelds karakter heeft maar ook een onderdeel is van mondiale verbondenheid.

Wetenswaardigheden 
Pure ontspanning vind ik na een drukke dag vaak in de keuken; in de late avonduren nog iets moois maken van alles wat er nog in de kastjes staat. Maar de passie voor het verzamelen van kookgereedschap is even groot. In het weekend ga ik graag weg van huis om te wandelen, kastelen te bezoeken of met vrienden uit mijn wijn- en spelletjesclubs te proosten.