“ Ik wil mij ervoor inzetten om Tilburgers meer te betrekken bij de besluitvorming. De politiek moet transparanter, het moet eerlijker en het moet duurzamer. ”

Mijn band met Tilburg
De liefde bracht heeft mij naar Brabant gebracht. Inmiddels woon en werk ik enige tijd in Tilburg en voel ik mij helemaal thuis. Het open en vrije karakter waarin wonen, werken en vrije tijd op een fijne manier samen komen.  

Hier sta ik voor 
Politiek gezien draait alles om de boodschap die jij hebt en waarom je iets doet. Dat is de gemene deler met wat ik mijn werk als online marketeer doe. Ik geloof dat de politiek ervoor is om een afspiegeling van de idealen van de burger te vertegenwoordigen. Daarbij wil ik mij inzetten voor een eerlijkere verdeling van welvaart en mogelijkheden. Duurzaamheid is daar niet alleen een voorwaarde voor, maar ook een onderdeel van.

Dit wil ik bereiken in de gemeenteraad 
Wij moeten als politiek de balans te creëren. Alle ideeën om een zo goed mogelijke mix te maken tussen wonen, groen een sociale basis en bedrijvigheid zijn zaken die je kan doorrekenen in een begroting en de financiën. Juist dat vind ik interessant. Het economische aspect en de bestemmingsplannen die daarbij horen. Maar daarbij is er nog een belangrijk onderdeel. Communicatie en betrokkenheid.

Ik wil mij ervoor inzetten om onze inwoners meer te betrekken bij de besluitvorming. De politiek moet transparanter, het moet eerlijker en het moet duurzamer.

Wetenswaardigheden 
Na het werk ga ik graag hardlopen en wissel dit af met trainen in de sportschool of op de fiets. Als ik samenkom met vrienden of familie ben ik vaak in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen. Na een werkdag is het eerste als ik thuiskom natuurlijk een knuffel met de katten.